x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O biserică din județul Alba s-a făcut scrum în ziua de Paști

O biserică din județul Alba s-a făcut scrum în ziua de Paști

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2024   •   13:00
O biserică din județul Alba s-a făcut scrum în ziua de Paști

Biserica din satul Ghioncani, comuna Întregalde, din județul Alba, a ars în totalitate, duminică dimineața, în ziua de Paști.

Pompierii din cadrul ISU Alba au fost sesizați, duminică dimineața, prin apel la 112, de către îngrijitorul bisericii din satul Ghioncani, comuna Întregalde că biserica a ars în totalitate.

La față locului s-a deplasat un echipaj de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni pentru stingerea ultimelor focare ramase aprinse și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului în cooperare cu un echipaj din cadrul IPJ Alba.

UPDATE:

Și Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin apel la 112, despre incendiul la biserica din lemn din localitatea Ghioncani, comuna Întregalde.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că biserica a ars în totalitate, fără a fi înregistrate victime omenești”, transmite IPJ Alba.

Polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările producerii incendiului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: biserica ars pasti